Ofte stilte spørsmål

Her finner du ofte stilte spørsmål til Juss24.no.


1. Hva er Juss24?
Juss24 er en ny, nettbasert forbrukertjeneste for juridiske avtaler og dokumentmaler. Vi kobler norske forbrukere med kvalitetssterke avtaleverk innen et bredt spekter av juridiske fagområder.

Dokumentene på Juss24 er utarbeidet og kvalitetssikret av advokater og jurister med lang erfaring innen kontraktsrett og forretningsjuss. Dokumentene blir jevnlig oppdatert i henhold til endringer i lover, forskrifter og rettspraksis. Dokumentene spenner et bredt spekter av juridiske fagområder, så som arbeidsrett, familierett, fast eiendoms rettsforhold, kjøpsrett, IT-rett og mer. De er tilgjengelig for nedlasting 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Alle dokumenter leveres i Microsoft Word-format og kan enkelt oppdateres og endres av den enkelte bruker.
2. Hvordan bruker jeg Juss24?
Bruk vår søkefunksjon eller bla i vårt dokumentarkiv for å finne kontrakts- eller dokumentmalen du trenger. Logg inn med ditt brukernavn og passord for å laste ned dokumentet til din datamaskin. Deretter kan du tilpasse dokumentet til dine nøyaktige behov i Microsoft Word.
3. Tilbyr Juss24 juridisk bistand til å tilpasse dokumentmalene?
Juss24 er en selvbetjent netttjeneste og tilbyr ingen juridisk bistand utover å tilby standariserte dokumentmaler for nedlasting. Disse må tilpasses den enkelte brukers behov. Vi anbefaler sterkt å benytte en advokat til dette arbeidet. Juss24 kan formidle direkte kontakt med en egnet advokat. For mer informasjon, se våre finn advokat-sider.
4. Hva koster Juss24?
Juss24 tilbyr to former for medlemsskap: Basis- og Premium-abonnement. Les mer om vilkårene for disse på våre medlemsskapssider.
5. Hva kan jeg bruke dokumentmalene på Juss24 til?
Som medlem av Juss24 kan du bruke våre dokumentmaler til personlig bruk. Du kan ikke selge eller videreformidle dokumentmalene. Alle dokumenter på Juss24 er beskyttet av åndsverksloven (Lov om opphavsrettigheter).