Spør jurist gratis

Har du et juridisk spørsmål? Skriv ditt spørsmål så konkret som mulig nedenfor. Juristen vil gi et gratis og veilledende svar i løpet av kort tid. Ved å bruke vår gratis og generelle spørretjeneste aksepterer du at intet ansvar i noen form kan gjøres gjeldende mot Juss24.no i forbindelse med rådgivningen. Rådene er generelle, veilledende og gis etter beste skjønn. Juss24.no vil henvise videre til advokat i de tilfeller hvor dette syntes nødvendig. Tjenesten er ikke åpen for medlemmer i 14 dagers gratis prøvetid.


100% trygt

Alle spørsmål rettet via kontakt- skjema ovenfor blir sendt til en av våre jurister for behandling. Alle svar er gratis. All informasjon er underlagt en streng internkontroll.

Gratis og uforpliktende

Hos Juss24.no kan du spørre en jurist gratis. Dersom saken er omfattende vil juristen konferere med deg og eventuelt opprette et ordinært klientforhold.

Kvalifiserte svar

Alle våre samarbeidende jurister har lang fartstid og solid erfaring innenfor sitt spesialområde. Spør en jurist gratis og få kvalifiserte svar du kan stole på.